![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 0 Answers
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#پاسپورت
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
طول دورهی تحصیل من دو سال و سه ماه هست اما ویزا آفیس آنکارا تو پاسپورت من استیکر ویزای دو ساله زده؛ این مغایرت مشکلی برام ایجاد نمیکنه؟ یعنی بعد دو سال ویزام که تموم بشه باید تمدید کنم واسه اون سه ماه؟
2021-08-29 16:54:00 #Canada [پاسپورت] ویزا
من تازه پاسپورت م را بعد از صدور ویزا از سفارت کانادا دریافت کردم ویزای من ورک هست و بر اساس دعوتنامه کاری من که یک ساله بوده صادر شده یعنی تاریخ انقضا را روی ویزا هشت ماه دیگه زده علت هم اینه که هفت ماه طول کشید تا جواب ویزا بیاد حالا سوال من اینه که آیا اعتبار ویزای من هشت ماه دیگه تموم میشه؟
2021-08-30 10:01:00 #Canada [تاریخ انقضا] ویزا
منو نامزدم دو تا ویزای تحصیلی جدا برای کانادا داریم و میخوایم قبل رفتن عقد کنیم ایا برای پاسپورت و ویزا مشکلی ایجاد میشه باید اطلاع داد ازدواج رو قبل از رفتن؟ ممنون میشم راهنمایی کنین
2021-08-30 10:37:00 #Canada [ویزای تحصیلی] ویزا
برای ویزا باید پاسپورتمون رو باید امضا کنیم؟ یعنی دقیقا چکار کنیم؟
2021-08-30 12:15:00 #Canada [پاسپورت] ویزا
من ویزای توریستی دارم الان استادی پرمیتم اکی شده بخاطر همین فقط بهم نامه اپروال دادن و توش نوشته شده با همون نامه میتونم وارد کانادا بشم الان پاسپورتم رو تمدید کردم میخوام بفرستم ترکیه دوباره توش ویزا بزنن نیلگام اصرار داره که تو باید نامه پاس ریکوئست داشته باشی در حالیکه من فقط نامه اپروال دارم باز هم سایت سفارت رو چک کردم همین رو برام فرستادن من اشتباه میکنم یا اونا حالیشون نیست؟
2021-08-31 04:06:00 #Canada [ویزای توریستی] ویزا
برای اپلود پاسپورت صفحه ۲ و ۳ رو باید اسکن کنیم دیگه؟ صفحه اول که اسممون هست و صفحه روبروش که بارکد داره درسته؟
2021-08-31 10:18:00 #Canada [پاسپورت] ویزا
یک مشکلی برای مادرم پیش اومده ایشون اینجا ویزیتور هستن و پاسپورتش گم شده من نمیدونم باید چی کار کنم و کلا پروسش به چه شکلیه خیلی ممنون میشم اگر راهنمایی کنید
2021-08-31 20:09:00 #Canada [خیلی ممنون میشم] ویزا
اگر اعتبار پاسپورت من سه ماه کمتر از مدت ویزا باشد، در آینده مشکلی پیش میآید؟
2021-08-31 22:30:00 #Canada [پاسپورت] ویزا
برای پیک آپ ویزا اگه پرواز آژانس پنجشنبه ها باشه، شنبه باید پاسپورت رو ازشون تحویل بگیریم؟
2021-09-01 11:08:00 #Canada [پیک آپ ویزا] ویزا
مهر خروج کشور پاسپورت های قبلی رو باید به همراه تصویر پاسپورت جدید اپلود کنیم یا بخش کلاینت اینفو؟
2021-09-23 17:27:00 #Canada
قسمت پاسپورت باید همه پاسپورت های قبلیمون رو با مهر بزاریم؟ بعد توی فرم ۵۲۵۷ فقط سابقه سفر ۵سال پیش رو بنویسیم؟ چون توی پاسپورتم سابقه سفر سال۲۰۱۱ و ۲۰۱۳ هم هست توی فرم اشاره نکنم بهش؟
2021-09-05 07:16:00 #Canada